Farväl min älskling <3

Selma min älskling. Så mjuk och go och varm. Att en liten råtta som du kunde vara så otroligt trevlig och underbar hade jag aldrig trott... Att ha dig har varit  precis som att ha en riktigt tillgiven hund. Gud vad jag saknar dig... Din lilla rosa nos som hela tiden vibrerar... din mjuka lilla tunga som brukade slicka mig på näsan... hihi ibland resnade du mina tänder med din lilla söta mun... Älskling jag saknar dig. Igår den här tiden låg du i mitt knä och snusade gott... Hoppas att du i är i råtthimlen nu, omgiven av massa god mat och varma filtar... hoppas att ajg är där hos dig på nåt sätt och håller dig varm och mätt. Curry är säkert där hos dig också, så nu ligger ni kanske där i en liten hög och gottar er precis som när ni var små bebisar och vi bodde på rådmansgatan... Du och jag och Curry. Åå min lilla Currygumma... Du blev sjuk så fort i somras... =( kunde inget göra, ville inte att du skulle lida så pappa fick ta bort dig.. Jag hoppas att du inte kände dig ensam och att du är glad nu när du fått Selma till dig igen. Selma, min lilla bebis... När du dog idag låg du i min famn. Klockan var ungefär tio i fyra. Du dog av sömnmedlet, tyst och lugnt tätt intill mitt hjärta. Precis där du alltid kommer att bo. Selma jag älskar dig. Och dig också Curry, din lilla knasboll =). Väldigt tomt här i lägenhten nu Selma... Hör dig här hela tiden... dina snabba, lite hasande steg över golvet... ivriga att komma till mig för att gosa...Minsta lilla ljus och jag tror du är tillbaka. Jag hatar tanken på att du ligger i en kall grop i mammas och pappas trädgård... Men det är ju inte Du som ligger där... det är bara det mjuka fina skalet. Du är i nangijala nu älskling. Och där fryser du inte.

Selma Gumman. Jag är alltid din mamma. Jag glömmer dig aldrig. Och inte Curry heller, hälsa henne det.

Med tårar, värme och kärlek till dig min lilla sötnos. Pussar från mamma.


Tattoo =D

Jihaa! =) VIlken adrenalinkick! WOW! Detta måste jag göra igen. OCh förbannat snyggt blev det. Tack Kike! =) DU är helt suverän. =D








Tattooooo på G?

Hmm... kan inte sova. Har legat uppe och läst häxmästaren hela natten.. Konstigt hur det kan bli... Förr älskade jag de böckerna, men nu några är senare så ser man alla bristerna som gör att det är svårt att ta författaren (Margit Sandemo) seriöst... Men det skiter jag i, för jag älskar henne ändå. Allra bäst är Isfolket. Bättre böcker finns inte. Att de kan tyckas lite fåniga i andras ögon förstår jag, men jag tycker det är charmigt.

Och på måndag gäller det... Att inte freaka ur och fly från den långe australiensarens nålar. Ska tatuera svanken ;) Nu när jag skrivit det här kan jag ju inte banga.... Har några citodon hemma jag ska ta innan tänkte jag hehe.  Vill egentligen tatuera in en bild på min lilla ohyra också.. men det får bli senare....
 Här är en liten skiss jag gjort... =) Självklart skall tatueraren göra om den så den blir proffsig och snygg.... ;) Puss och Kram! =)


Hej hopp. ;)Ska självklart förvandlas till något vackert av tatueraren...

När ohyran får ohyra...

Min ohyra har skaffat egen ohyra. Det är inte utan att man börja känna sig gammal. Tänk vad tiden går fort. Rätt som det är står man och köper schampo för ohyra mot ohyra. Dvs lus-schampo till råtta. Så nu stinker min ohyra kolmila.. eller grillkorv som legat för länge i elden.... precis som schampot. Underbart.

Jag heter Maria, min Ohyra heter Selma. Detta är min nystartade blogg.

Auf wiedersehen.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0