Åsså lite Bilder =)

Vårt hus! =)Här är vårt hus =)
Rensar ett nypåsytt öra...Rensar ett avskuret och påsytt öra. Tapper och härlig patient! =)
Hör har vi precis landad på flygplatsen i Llilongwe =)När vi kom till flygplatsen i Llilonqwe efter ett dygn på flyg..... =)
Jag och Spot i vårt kök =)

Kvinnan på bilden ovanför hade fått örat avskuret av en släkting. frågade personalen om det var vanligt, och de sa att det var det... En annan man kom in och hade blivit biten i läppen aå att hela överläppen och en bit av kinden var helt av 8såg inte denna patient, en läkare vi gick med berättaade det). Det är tydligen också vanligt....

Vårt hus är stort, tre sovrum (använder bara två) och ett vardagsrum. Kök och badrum. Supernöjda med allting! Men det är kallt på golvet (stengolv.....)..

Ok nu går internet så  långsamt så det finns inte... Men uppdaterar med fler bilder från detta natursköna land så snart jag kan!!!

Imorgon ska vi till Llilongwe och inhandla lite supplies.... (toalettpapper, stearinljus, choklad...)

Ja stearinljus förresten... Åker ni hit, TA MED DET! Vi har elektricitet av och till, några timmar om dagen... ;) och det är MÖRKT här. Kl 5 är det kolmörkt, och det är ett kompakt mörker. Man ser inte handen framför sig..  Man kan nästan ta på det.

Ååå Tack Gud för Justice Khimbi som låtit oss låna hans Office såhär på natten.... Man får passa på med internet när tillfälle bjuds... =)


Puss!! =D //Maria

Kommentarer
Postat av: Renée

Huset ser jättefint ut och Hunden får du ta med dig hem..:) Han verkar ju jättego'..du ger väl honom mat...?

2010-06-19 @ 00:05:56
Postat av: Christian

Heheheh, hunden går vel opp 5 kilo på null komma niks ? eller hur Maria ?

2010-06-19 @ 11:00:55
Postat av: Cheap New Era Hats

New Style New Era Hats On Sale .Pick up your own Hats from our Cheap New Era Hats Shop with best quality and low price.Wholesale New Era Hats, New Era Hats China Are your best choice.

2012-03-19 @ 09:11:30
URL: http://www.cheap-new-era-hats.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0